Menu Zavrieť

Dvojfarebná keksíková roláda

Recept je veľmi jednoduchý lebo je úplne rovnaký ako na linecké pečivo. Takže suroviny použijete podľa tohto receptu https://www.mamapauza.sk/linecke-pecivo/

Postup

Vypracované cesto rozdelíme na dve polovice, pričom do jednej pridáme kakao tak aby sme získali tmavú vrstvu. Následne vyvaľkáme obe vrstvy a uložíme na seba. Potom zrolujeme do rolády a dáme do chladničky stuhnúť, aby sa nám lepšie krájala. Po vybratí nakrájame asi na 0,5 cm kolieska, ktoré kladieme na papier na pečenie. Pečieme cca 15 – 20 minút na 170 stupňov. Po vybratí ihneď obalujeme v práškovom cukre.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *